...
Aparat biorezonanta
Aparat biorezonanta: Rayocomp PS1000 Polar V4.0 med. a primit în 2018 aprobarea pentru a fi utilizat ca și dispozitiv medical Clasa IIa în concordanță cu directivele DIN EN 60601-1:2013-12 și DIN EN 60601-1-2:2016-05.
Este SINGURUL aparat medical de biorezonață din Romania care îndeplinește toate cerințele noilor reglementări EU privind dispozitivele medicale, care se aplică începand cu 01.01.2019.

Rayocomp PS 1000 POLAR V4.0 med., reprezintă un real pas înainte în zona medicinii cuantice, fiind cel mai evoluat dispozitiv dezvoltat după tehnologia biorezonanței conform metodei Paul Schmidt.

Aproximativ 3,5 milioane EUR au fost investite în dezvoltare și avize pentru a îndeplini cele mai noi standarde aplicabile produselor medicale, care au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Designul aparatului este modern încorporând un recipient de protecție și unul de măsurare al diferitelor probe martor și substante. Operarea este simplă cu ajutorul unui display (touch-screen). Polarizatorul, spre deosebire de versiunile anterioare este integrat, ceea ce face ca utilizarea să fie mult mai simplă, constituindu-se astfel într-un adevarat “varf de lance” în domeniul medicinii energetice (oscilatorii).

Rayonex Rayocomp PS 1000 Polar V4.0 med. poate fi folosit atât ca și dispozitiv pentru depistarea alergenilor, tratarea alergiilor, cât și pentru armonizarea energetică pe organe și sisteme, Chakre, etc. Dacă se optează și pentru modulul de acupunctură, de exemplu, sunt prezentate cele 14 meridiane principale, care pot fi testate și armonizate fără ace sau stimulare electrică. În configurația de bază există 54 de programe integrate cu posibilitatea de a integra și alte programe proprii sau modulare. Cel mai important program 51 (Pre-Control), armonizează frecvențele principale ale creierului cu frecvențele organelor principale.

Rayocomp PS 1000 POLAR V4.0 med. (aparat biorezonanta) permite:

1. Măsurători directe corporale:
-testare energetică
-testarea polaritații
-testarea centrilor energetici (chakre)

2. Testarea, depistarea și armonizarea frecvențelor rezonante
•Testarea influențelor cauzale
-Radiații electromagnetice
-Zone geopatogene
-Nutriție și echilibru acidobazic
•Testare și armonizare functională pe organe și sisteme
•Testare pentru paraziți, viruși și bacterii
•Testare pentru metale grele
•Testare malnutriție (minerale, microelemente etc.)
•Testarea punctelor și meridianelor de acupuncura blocate și tratament prin biorezonanță

3. Testare și armonizare pentru alergeni și intoleranțe alimentare.

4. Determinarea spectrului de frecvențe endogene (păr, urină, spută, etc.)

5. Testare compatibilitați medicamentoase și efecte secundare.

6. Preparare remedii și transfer pe medii inerte: globule homeopatice, soluții, creme, etc.

7. Copiere remedii, produse alopate, substante terapeutice, pe medii diferite, inclusiv carduri magnetice.

8. Posibilitate de preparare de remedii antifumat. Posibilitate de adaugare de module funcționale ulterior achiziției unui aparat biorezonanta Rayocomp PS1000 Polar V4.0 med.

Livrarea unui aparat biorezonanta Rayocomp PS1000 Polar V4.0 med. se face cu modulul 54 de programe de terapie biorezonanță incorporat, bază de date pentru 10 pacienti, posibilitatea de adaugare de pana la 5 programe proprii, alimentator, recipient de protecție, recipient de măsura, polarizator integrat, manual de utilizare, cutie de transport.

Aparat biorezonanta dovedit stiintific

1-Modulul: Biorezonanța dupa Paul Schmidt
Cuprinde numeroase funcții noi: analiza interferențelor, teste rapide (Quick check, Electro-smog, geopatologie, alergeni, etc.) precum și posibilitatea de creare și stocare de programe noi conform nevoilor utilizatorului. Pot fi integrate și alte programe precum cel al Dr. Elmar Ulrich, sau pot fi folosite carduri de memorie de la dispozitivele anterioare. Analizele pot fi stocate într-o bază de date, accesate pentru analiza sau repetate.

2-Modulul: armonie prin muzică
Cuprinde 54 de programe de meloterapie care pot fi folosite independent sau în timpul examinării.

3-Modulul: Terapie oscilatorie acupuncturală
Cu acest modul se poate efectua o testare rapidă a meridianelor în urma căreia meridianele perechi pot fi armonizate. In același mod pot fi selectate punctele de acupunctură și armonizate.

4-Modulul: Radionica dupa metoda Manfred Denecke
Acesta reprezintă un modul nou prin care un pachet informațional complet poate fi transferat prin biorezonanță organismului examinat, avand la baza biorezonanța dupa Paul Schmidt. Rezultatele înmagazinate în memorie, se bazează pe mai mult de 25.000 de sesiuni de tratament. Alte module vor fi adaugate în viitorul apropiat.

Certificat ca și dispozitiv medical Clasa IIa  conform DIN EN 60601-1: 2013-12 si DIN EN 60601-1-2: 2016-05

Poate fi folosit atât de către medici de orice specialitate, precum și în centrele de medicină naturistă, medicină complementară, pentru testarea suplimentelor nutritive, testarea efectelor unei anumite terapii, etc. Instruirea se face la sediul societații din Cluj. Din luna mai 2021 se v-a putea face si online.

Pentru oferta de preț detailată, vă rugăm să ne contactați aici.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.