Despre noi

Quantmed.ro este specializat în distribuția de aparate de diagnostic prin biorezonanță CERTIFICATE medical, pentru cabinete medicale, cabinete de medicină alternativă (complementară), centre medicale, centre de întreținere și remodelare corporală, centre SPA și Wellness, centre sportive (fitness și gym), cabinete nutriție, etc. care s-au dovedit efeciente și au obtinut toate certificările necesare în Comunitatea Europeana pentru a fi introduse în categoria dispozitivelor medicale. Suntem probabil cel mai important și cu siguranță cel mai vechi distribuitor de sisteme de diagnostic și tratament de biorezonanță din țară, și suntem în măsură să oferim consultanță pentru organizarea unui cabinet sau centru de profil, privind dotarea și pregătirea profesională. Concepute conform necesităților practicienilor, sistemele de biorezonanță prezentate pot fi folosite indiferent de pregătirea de specialitate medicală sau alternativă.

De asemenea quantmed.ro are disponibil în portofoliu și o selectie de dispozitive de protecție geopatogenă și electromagnetică și dispozitive de protecție individuală extrem de eficiente, cu numeroase studii științifice.

Suntem zilnic „bombardați” cu o imensă cantitate de energie vibrațională din care o mare parte are efect negativ asupra sănătății. Aceasta vine din mediul în care trăim, alimentație, aerul pe care îl respirăm, apă etc. Influențe informaționale negative vin și de la radiațiile telefoniei mobile, computere, TV, routere, antene 5G, mașini electrice și alte echipamente electrice sau electronice. Folosirea mijloacelor de investigație și tratament prin biorezonanță precum și a produselor conexe ne ajută să ne menținem starea de sănătate, să ne întărim sistemul imunitar și să combatem stresul și blocajele energetice. Astăzi, dispozitivele de biorezonanță sunt folosite în întreaga lume și-și dovedesc eficiența, confirmată prin cercetări științifice. Obiectivul nostru este de a furniza dispozitive care sunt ușor de folosit, superioare din punct de vedere calitativ și la cele mai competitive prețuri comparativ cu alte produse similare.

Ne diferențiem prin faptul că oferim apartate de diagnostic prin biorezonanță CERTIFICATE medical și cu suport știintific bine documentat.

95% din echipamentele de biorezonanță care se comercializează în Romania sunt fără certificare medicală și intră în categoria dispozitivelor de divertisment.

Folosirea acestor dispozitive nu exclud diagnosticul și tratamentul medical clasic, pe care îl completează.

de diagnostic prin biorezonanță CERTIFICATE medical
ADAUGAȚI PLUS VALOARE CABINETULUI SAU CLINICII

Ce zic clienții noștri


Suntem foarte mândri de dispozitivele și suplimentele pe care le oferim și susținem fiecare produs pe care îl comercializăm

Citiți mai jos mărturiile de la clienții noștri fericiți.

Aveți nevoie de suport în cura de dezintoxicare sau slăbire în greutate?

AVEM SOLUȚIA!

ADR-4 dispozitiv de structurare și energizare a apei