DESPRE NOI

Pe acest site puteti gasi informatii privind dispozitivele de diagnostic si tratament energetic prin biorezonanta, pentru cabinete medicale, cabinete de medicina alternativa (complementara), centre medicale, centre de intretinere si remodelare corporala, centre sportive, cabinete nutritie, etc. care s-au dovedit efeciente si au obtinut toate certificarile necesare in Comunitatea Europeana pentru a fi introduse in categoria dispozitivelor medicale. Suntem probabil cel mai important si cu siguranta cel mai vechi distribuitor de sisteme de diagnostic si tratament de biorezonanta din tara, si suntem in masura sa oferim consultanta pentru organizarea unui cabinet sau centru de profil, privind dotarea si pregatirea profesionala. Concepute conform necesitatilor practicienilor, sistemele de biorezonanta prezentate pot fi folosite indiferent de pregatirea de specialitate medicala sau alternativa.

De asemenea quantmed.ro va ofera si o selectie de dispozitive de protectie geopatogena si electromagnetica, dispozitive de protectie individuala si un dispozitiv unic de preparare a remediilor homeopate.

Suntem zilnic „bombardati” cu o imensa cantitate de energie vibrationala din care o mare parte are efect negativ asupra sanatatii. Aceasta vine din mediul in care traim, alimentatie, aerul pe care il respiram, apa etc. Influente informationale negative vin si din aerul pe care il poluam, radiatiile telefoniei mobile, computere, TV si alte echipamente electrice sau electronice. Folosirea mijloacelor de investigatie si tratament prin biorezonanta precum si a produselor conexe ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate, sa ne intarim sistemul imunitar si sa combatem stresul si blocajele energetice. Astazi dispozitivele de biorezonanta sunt folosite in intreaga lume si-si dovedesc eficienta, confirmata prin cercetari stiintifice. Obiectivul nostru este de a furniza dispozitive care sunt usor de folosit, superioare din punct de vedere calitativ si la cele mai competitive preturi comparativ cu alte produse similare.

Ne diferențiem prin faptul ca oferim dispozitive medicale CERTIFICATE, testate și cu suport știintific bine documentat. 95% din echipamentele de biorezonanță care se comercializeaza în Romania sunt fără certificare medicală și intra în categoria dispozitivelor de divertisment.

Folosirea acestor dispozitive nu exclud diagnosticul si tratamentul medical clasic, pe care il completeaza.

Adaugati  plus valoare cabinetului sau clinicii dumneavoastra

Suntem sociali

Bd. Eroilor nr. 42 ap. 1, Cluj-Napoca, Romania

ORAR: 8:30 – 16:30

0728 937 398