Selectează o Pagină

RAYONEX RAYOCOMP PS 1000 POLAR 4.0

Rayocomp PS1000 Polar V4 a primit in 2018 aprobarea ca si dispozitiv medical Clasa IIa in concordanta cu directivele DIN EN 60601-1:2013-12 si DIN EN 60601-1-2:2016-05.

Este SINGURL dispozitiv din Romania care indeplineste toate cerintele noilor reglementari privind dispozitivele medicale, care se aplica incepand cu 01.01.2019.

PS 1000 POLAR V4, reprezinta un real pas inainte in zona medicinii cuantice, fiind cel mai evoluat dispozitiv construit dupa tehnologia rezonantei conform metodei Paul Schmidt. Designul dispozitivului este modern incorporand un recipient de protectie si unul de masurare al diferitelor probe martor si substante. Operarea este simpla cu ajutorul unui display (touch-screen). Polarizatorul, spre deosebire de versiunile anterioare este integrat, ceea ce face ca utilizarea sa fie mult mai simpla, constituindu-se astfel intr-un adevarat “varf de lance” in domeniul medicinii energetice (oscilatorii).

Rayonex Rayocomp PS 1000 Polar V4 poate fi folosit atat ca dispozitiv pentru depistarea alergenilor, tratarea alergiilor, cat si pentru armonizare energetica pe organe si sisteme, Chakre, etc.. Daca se opteaza pentru modul Acupunctura, sunt prezentate cele 14 meridiane principale, care pot fi testate si armonizate fara ace sau stimulare electrica. In configuratia de baza exista 54 de programme integrate cu posibilitatea de a integra si alte programe proprii sau modulare. Cel mai important program 51 (Pre-Control), armonizeaza frecventele principale ale creierului cu frecventele organelor principale.

Rayocomp PS 1000 POLAR V4 permite:

1. Masuratori directe corporale
-testare energetica
-testarea polaritatii
-testarea centrilor energetici (chakre)
2. Testarea, depistarea si armonizarea frecventelor rezonante
•Testarea influentelor cauzale
-Radiatii electromagnetice
-Zone geopatogene
-Nutritie si echilibru acidobazic
•Testare si armonizare functionala pe organe si sisteme
•Testare pentru paraziti, virusi si bacterii
•Testare pentru metale grele
•Testare malnutritie (minerale, microelemente etc.)
•Testarea punctelor si meridianelor de acupuncura blocate si tratament prin biorezonata
3. Testare si armonizare pentru alergeni si intolerante alimentare.
4. Determinarea spectrului de frecvente endogene (par, urina, sputa etc.)
5. Testare compatibilitati medicamentoase si efecte secundare.
6. Preparare remedii si transfer pe medii inerte: globule homeopatice, solutii, creme, etc.
7. Copiere remedii, produse alopate, substante terapeutice, pe medii diferite, inclusiv carduri magnetice.
8. Posibilitate de preparare de remedii antifumat. Posibilitate de adaugare de module functionale ulterior achizitiei aparatului.

Livrarea dispozitivului se face cu modulul de biorezonanta incorporat, 54 de programe de terapie, baza de date pentru 10 pacienti, posibilitatea de adaugare de pana la 5 programe proprii, dispozitiv de alimentare, recipient de protectie, recipient de masura, polarizator integrat, manual de utilizare, cutie de transport.

1-Modulul: Biorezonanta dupa Paul Schmidt
Cuprinde numeroase functii noi; analiza interferentelor, teste rapide (Quick check, Electro-smog, geopatologie, alergeni, etc.) precum si posibilitatea de creare si stocare de programe noi conform nevoilor utilizatorului. Pot fi inegrate si alte programe precum cel al Dr.Elmar Ulrich, sau pot fi folosite carduri de memeorie de la dispozitivele anterioare. Analizele pot fi stocate intr-o baza de date, accesate pentru analiza sau repetate.

2-Modulul: armonie prin muzica
Cuprinde 54 de programe de meloterapie care pot fi folosite independent sau in timpul examinarii.

3-Modulul: Terapie oscilatorie acupuncturala
Cu acest modul se poate efctua o testare rapida a meridianelor in urma careia meridianele perechi pot fi armonizate. In acelasi mod pot fi selectate punctele de acupunctura si armonizate.

4-Modulul: Radionica dupa metoda Manfred Denecke
Acesta reprezinta un modul nou prin care un pachet informational complet poate fi transferat prin biorezonanta organismului examinat, avand la baza biorezonanta dupa Paul Scmidt. Rezultatele inmagazinate in memorie, se bazeaza pe mai mult de 25.000 de sesiuni de tratament. Alte module vor fi adaugate in scurt timp

Certificat ca dispozitiv medical Clasa IIa  conform DIN EN 60601-1: 2013-12 si DIN EN 60601-1-2: 2016-05

Poate fi folosit atat de catre medici de orice specialitate, precum si in centrele de medicina naturista, medicina complementara, pentru testarea suplimentelor nutritive, testarea efectelor unei anumite terapii, etc. Instruirea se face la sediul firmei din Cluj.

Pentru oferta de pret detailata, va rugam sa ne contactati.

Adaugati  plus valoare cabinetului sau clinicii dumneavoastra

Bd. Eroilor nr. 42. ap1, Cluj-Napoca, Romania

ORAR: 8:30 – 16:30

0772 254 826